Search This Blog

FDTV #FaizalDzasrik

MPH QUILL #FaizalDzasrik

SOUNDCLOUD #FaizalDzasrik #Karaoke

Wednesday, March 15, 2017

BEST VIDEO | Anak-Anak Comel Ganggu Interbiu Siaran Langsung BBC News
Anak-Anak Comel Ganggu Interbiu Siaran Langsung BBC News

Sangat comel dan melucukan! Hahahaha.
Kejadian berlaku apabila Professor Robert Kelly, seorang pensyarah sains politik di sebuah Universiti di Busan sedang mengadakan sidang SKYPE secara langsung dari bilik pejabat di rumahnya bersama dengan wartawan BBC NEWS berkaitan dengan isu politik semasa Korea Selatan. Tanpa disangkakan Marion dan James, kedua-dua anak kecil Robert telah memasuki bilik pejabat itu secara tidak sengaja.

Kemunculan isteri Robert, Kim Jung-A dengan riaksi kelam kabut sedaya upaya mengalihkan perhatian anak-anak mereka supaya tidak mengganggu sessi perbualan serius tersebut. Jelas kelihatan Kim Jung-A cuba menyelamatkan keadaan, disamping Robert sendiri terpaksa berlagak ‘serius’ kerana mahu kekal menjaga etika professionalisme ketika sedang bersidang.

Video ini sangat mencuit hati. Terbaik! Saya paling suka kemunculan ‘Baby James’. Sangat mencuri tumpuan apabila muncul bersama kerusi bayi berodanya. Comelnya! Perghh! | #FaizalDzasrik | IG @faizaldzasrik @faizaldzasrikfanclubJuga terdapat di kedai-kedai buku seluruh negara
(sementara stok masih ada)
also available at bookstores nationwide
(while stocks last)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...