Search This Blog

FDTV #FaizalDzasrik

MPH QUILL MAGAZINE #FaizalDzasrik the purple author

SOUNDCLOUD #FaizalDzasrik #Karaoke

#FaizalDzasrik TRANSLATE

Friday, March 31, 2017

FaizalDzasrik.Com Berkonsepkan ‘Smart Review’ + RepostFaizalDzasrik.Com Berkonsepkan ‘Smart Review’ + Repost

FaizalDzasrik.Com memperkenalkan penjenamaan semula pada 1 April 2017 dengan pembaharuan ‘contents’ yang lebih santai dan terkini. Konsep SMART REVIEW dengan elemen POSITIVE akan menjadi teras penulisan setiap artikel. Masih mengekalkan sifat selamba dan natural tetapi masih tertib. Dari segi gaya penulisan, #FaizalDzasrik akan menggunakan > 70% BAHASA FORMAL.

Setiap artikel yang ditulis akan disertakan sumber material (jika ada) iaitu linkage dari media massa, blog lain atau sebagainya yang akan dinyatakan. #FaizalDzasrik menerusi blog ini sebagai penulis rumusan dan ‘smart reviewer’ sahaja. Selain itu, akan diterbitkan juga artikel REPOST, iaitu artikel non-original yang ditulis oleh Faizal Dzasrik sebagai maklumat tambahan. Artikel non-original akan di-linkage-kan terus ke pemilik artikel asal.

Secara keseluruhan, #FaizalDzasrik ditulis secara ringkas dan padat. Ia berkaitan dengan kehidupan seharian, isu-isu terkini, hobi, hiburan dan sebagainya. Blog yang santai dan menerapkan nilai-nilai positif. Semoga terhibur dan memberikan manfaat kepada anda semua. SELAMAT DATANG. Perghh! | #FaizalDzasrik | IG @faizaldzasrik @faizaldzasrikfanclub
Juga terdapat di kedai-kedai buku seluruh negara
(sementara stok masih ada)
also available at bookstores nationwide
(while stocks last)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...