Search This Blog

FDTV #FaizalDzasrik

MPH QUILL MAGAZINE #FaizalDzasrik the purple author

SOUNDCLOUD #FaizalDzasrik #Karaoke

#FaizalDzasrik TRANSLATE

Thursday, March 16, 2017

Betul Kata Nabila Huda & Betul Juga Kata Syamsul YusofBetul Kata Nabila Huda & Betul Juga Kata Syamsul Yusof

Benar kata Nabila Huda, skrip bukan segalanya. Pembawakan karektor seseorang pelakon penting bagi menghidupkan sesebuah filem.

Syamsul Yusof pula memiliki sebab-sebab yang lebih padu. Dalam sesebuah filem, beliau adalah seorang penerbit, pengarah, pelakon dan penulis skrip. Lebih banyak yang perlu difikirkan bagi menjayakan sesebuah filem. KERJA KERAS dalam segenap aspek teknikal dan artistik. Kelebihan ini, bukan satu tindak balas yang menyatakan Nabila Huda ‘kurang kerja’ tetapi ia hanya-lah ekspressi pendapat dalam suatu temubual oleh pihak media dan bagaimanakah dua personaliti ini menampilkan ‘buah fikiran’ mewakili profession masing-masing.

Apa yang menariknya, kedua-dua Nabila Huda dan Syamsul Yusof HEBAT dalam bidang kerjaya masing-masing. Tabik spring! Nabila Huda, lakonannya sangat mantap dan impressif. Syamsul Yusof pula adalah tenaga kreatif yang ‘amat bertuah’ dan menggunakan segala kelebihan pada dirinya dengan berusaha pada tahap yang terbaik dalam setiap filem. SYABAS! Perghh! | #FaizalDzasrik | IG @faizaldzasrik @faizaldzasrikfanclub


SOURCE | MALAY MAIL ONLINE | Pelakon penting dalam kejayaan filem, Nabila Huda sanggah Syamsul

Juga terdapat di kedai-kedai buku seluruh negara
(sementara stok masih ada)
also available at bookstores nationwide
(while stocks last)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...