Search This Blog

FDTV #FaizalDzasrik

MPH QUILL #FaizalDzasrik

SOUNDCLOUD #FaizalDzasrik #Karaoke

Sunday, November 5, 2017

FD STORY | Makan 4 Kali Spaghetti Bolognese Sehari!



FD STORY | Makan 4 Kali Spaghetti Bolognese Sehari! | IG FD | 02112017
faizaldzasrikfanclub regram @faizaldzasrik
#Spaghetti Bolognese. Fuyo! Orang tengok gambor ni, saya makan spaghetti. Itu-lah yang orang akan fikir. Sebenarnya, Meen (adik saya) request. Saya masak-lah tengah malam tadi khas untuk bekalan kami ke tempat kerja katanyerrr. Dari #Supper malam tadi, #Breakfast, #Lunch & mungkin juga #Dinner nanti saya akan bedal spaghetti ni jugak. #Makan sikit-sikit sampai habis. Hehehe. Hadoi! Sebenarnya masak spaghetti ni, kosnya jauh lebih murah jika dibandingkan dengan kos keseluruhan '4 Course Meal' yang saya sebutkan tadi. Super Jimat! Sedap pun sedap tapi tidak dinafikan jika makan buat kali ke-5, boleh jadi bosan juga ya. Tak boleh fikir begitu. #Rezeki daripada Allah swt. Syukur seadanya. Alhamdulilah. Ada orang lain lebih susah nak dapatkan makanan. Berpegang pada prinsip itu. Skill memasak pun bertambah. Tak gitu?
😁😜😂🍝🍅 #foodporn #instafood #italianfood #simplefood #yummy #thankful #FDStory | http://www.faizaldzasrik.com


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...